nieuwtjes

Nieuwtjes ...

We gaan starten met een nieuwe rubriek namelijk: wist je dat … .
Jullie zullen regelmatig via deze weg nieuwigheden, reacties, opmerkingen, leuke weetjes ontvangen.

Inschrijven en kijkdagen 't Vliegerke 2020 - 2021

contact vliegerkeWenst u meer info over de instapdagen en kijkdagen?,
Kijk even op onze "info pagina", hier kan u alle instapmomenten en kijkdagen bekijken.

"Nieuwe wind op onze school"

contact vliegerkeEr waait een nieuwe wind in onze school!
Bekijk hier de powerpoint van de infoavond in september 2020.

Jarig in oktober

Hiep Hiep Hoera voor de jarigen!!!

Fabeltjeskranttocht : )

contact vliegerke Helaas hebben het schoolfeest moeten annuleren omwille van de maatregelen tegen het Coronavirus. Natuurlijk vinden we dit heel jammer en hopen we op ieders begrip.
We hebben niet stil gezeten en jullie kunnen meedoen met een heuse Fabeltjeskranttocht - van op afstand!
Nieuwsgierig?
Kijk mee op het artikel in de krant; op het Belang van Limburg! Hier kan je alvast een leuke afbeelding terugvinden!

contact vliegerke...Wist je dat we tijdens de zomervakantie ons schooltje uitbreiden met twee extra klasjes en een nieuwe fietsenstalling , hier alvast een voorproefje.. .

contact vliegerke...Wist je dat we een nieuw schoollied hebben? Je kan het hieronder beluisteren. De tekst kan je via deze link downloaden.

contact vliegerke... Een dikke dankjewel aan de oudervereniging voor hun hulp tijdens het afgelopen schooljaar en de aankoop van de klimmuur en de basketbalringen (foto’s zie bijlage)

contact vliegerke...ook een dikke dankjewel aan alle vrijwilligers in onze school:
het kriebelteam om alle haartjes na te kijken en ervoor te zorgen dat we een luizenvrije school zijn geweest, de eetzaalhulpjes voor de extra helpende handen in de eetzaal van onze overvolle peutereetzaal, de gemachtigde opzichters om onze kinderen veilig over te laten steken, onze klusjesmannen Fred, Pier en Thieu, en al de ouders die op een of andere manier een steentje hebben bijgedragen om onze school te ondersteunen (kerstopendeur, grootouderfeest, chauffeurs, voorleesweken, spelletjes spelen, timmeren met de kleuters….)

contact vliegerke.. . je voortaan een groene sleutelhanger kan aankopen als je in de eetzaal moet blijven eten, de rode sleutelhanger is voor naar de opvang te gaan (foto)

nieuwtjes in juni '18:
contact vliegerke ... we oude kleuter stoeltjes verkopen aan 5 euro per stoeltje... (meer info op het secretariaat)

contact vliegerkeOnze kunstwerken worden tentoongesteld in de Kroon van 15 tot en met 27 mei en dat de tentoonstelling plechtig wordt geopend door de schepen van cultuur, op woensdag 16 mei van 17u30 tot 18u30. Iedereen is welkom!contact vliegerkeWe dubbele punten kunnen sparen met onze batterijen spaaractie! Deze actie loopt van 26 februari tot en met 18 maart 2018.

contact vliegerkeWe samen met onze scholengemeenschap een interessante ouderavond ‘ samen voor een sterker kind! “ organiseren met als gastspreker Rik Prenen, deze zal doorgaan op 22 maart om 20 u in de Kroon
Juf Hanne Simons bijna terug naar school komt, juf Eva haar opdracht zit er dan op: een dikke dankjewel juf Eva, door jou zijn onze kleutertjes fitter dan ooit!! Juf Hanne wensen we een fijne start toe, zij zal de nieuwe turnjuf worden tot einde schooljaar.
Onze kaartjes actie een succes is. Je kan nog altijd kaartjes bijbestellen tot en met vrijdag 9 maart.

september 2017:

contact vliegerke dat onze oude zandbak is vervangen door schors en gras? En dat we een nieuwe, kleinere zandbak hebben die toegedekt kan worden met een zeil?


contact vliegerke... dat we aan elk toilet nieuwe houders voor wc papier hebben gehangen en dat de kleuters zelfstandig een stukje papier kunnen nemen, voor de kleinsten is dit nog moeilijk maar zij krijgen een stukje papier van de juf!


Mededeling CLB

Het kriebelteam komt regelmatig op bezoek in de school om alle kleuters te controleren op neten en luizen. Preventie is beter dan genezen. Controleer daarom ook zelf de haren van uw kind. Indien u luizen vindt kan u de nat kam methode (zie filmpje hieronder) toepassen ofwel bij de apotheker speciale shampoo gaan kopen. Denk er ook steeds aan om de lakens, knuffels, ... uit te wassen, alsook de zetel, autostoel ... te stofzuigen. Deze verveldende kriebelbeestjes blijven niet altijd in de haren zitten. (bron film: klasse.be)

Website door ICT BoKaLoRe 2016.